Προιόντα απο γυαλί και κρύσταλλο

ΚΡΥΣΤΑΛΛΙΝΕΣ ΚΑΜΠΙΝΕΣ ΜΠΑΝΙΟΥ

Οι νέα εποχή στο design, για την κατασκευή ή την ανακαίνιση ενός σπιτιού, απαιτεί σύγχρονες λύσεις. Ακολουθώντας τις νέες τάσεις, με τη χρήση γυάλινων επιφανειών στο μπάνιο, επιτυγχάνουμε ένα εξαιρετικά μοντέρνο, ανθεκτικό αλλά και διαχρονικό αποτέλεσμα.

Διαθέτουμε μια τεράστια γκάμα σχεδίων για πρωτότυπες υλοποιήσεις που μπορούν να ανταποκριθούν σε κάθε προτίμηση και ύφος. Μεταξύ αυτών βρίσκονται γυάλινες ντουζιέρες, γυάλινοι καθρέπτες μπάνιου – καμπίνες μπάνιου, ντουζιέρες inox / αλουμινίου. Επίσης υπάρχει δυνατότητα για ειδικές κατασκευές.

ΒΙΤΡΙΝΕΣ ΜΑΓΑΖΙΩΝ ΚΑΙ ΠΟΡΤΕΣ

Η βιτρίνα και η είσοδος ενός μαγαζιού αποτελούν όχι μόνο την πρώτη επαφή του πελάτη με την επιχείρηση σας, αλλά και ένα παράθυρο στη σχέση που θέλετε να δημιουργήσετε με το αγοραστικό σας κοινό!

Μαγνητίστε τα βλέμματα με βιτρίνες και πόρτες καταστημάτων που αντανακλούν τον χαρακτήρα της επιχείρησης σας και προσελκύουν τους καταναλωτές.

ΓΥΑΛΙΝΑ ΔΙΑΧΩΡΙΣΤΙΚΑ ΧΩΡΟΥ

Αναζητάτε έξυπνες, πρακτικές και καλαίσθητες λύσεις για τους εσωτερικούς χώρους της οικίας ή της επιχείρησης σας;

Τα γυάλινα διαχωριστικά χώρου της Energy Glass προσφέρουν ένα συνδυασμό μοντέρνας διαρρύθμισης, ασφάλειας και λειτουργικότητας.

Επενδύστε σε κατασκευές που συνδέονται αρμονικά με το χώρο, δημιουργώντας την αίσθηση ενός σύγχρονου κομψού περιβάλλοντος, με άριστο σχεδιασμό.

ΕΙΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ

Κάθε χώρος είναι διαφορετικός με ιδιαίτερες δυνατότητες, αλλα και συγκεκριμένες ανάγκες. Στην Energy Glass εξετάζουμε την κάθε περίπτωση και προτείνουμε λειτουργικές κατασκευές που συνδυάζουν κομψότητα και αντοχή.

Μπορείτε να επιλέξετε μέσα από μεγάλη ποικιλία προϊόντων που κατασκευάζονται στα μέτρα σας, αναλόγως με τις ανάγκες και προτιμήσεις σας.

Εξερευνήστε τις δυνατότητες σας και αναβαθμίστε το περιβάλλον σας.

Call Now Button